16 septembrie 2011

Pesmetul de la Lidl

Fiecare dintre noi are produse care ii plac mai mult, le foloseste mai des in bucatarie sau in casa, pentru ca s-au dovedit a fi mai bune ca altele de pe piata (raport calitate-pret) sau pur si simplu pentru ca s-a obisnuit cu ele. Sigur ca azi exista o varietate mare de produse pe care le gasesti chiar si la magazinul de la parterul blocului, iar produse noi, apar in fiecare zi. Cu toate astea, de multe ori tindem sa cumparam acelasi lucru de fiecare data, fara sa avem curajul sa incercam ceva nou.
Mi-am propus sa postez aici pe blog, fiecare produs alimentar sau nu numai, care imi place si care in opinia mea merita cumparat, incercand sa trec si locul de unde l-am luat, pretul si eventual o poza.

Primul produs ar fi pesmetul de la Lidl. Mi-a zis de el prietena mea Anca, cand i-am povestit o data ca paneurile mele nu ies crocante si ca pesmetul pe care il cumparam eu de obicei era foarte fin macinat si de multe ori ranced. Asa ca am facut incercarea intr-o zi si mi-am dat seama de diferenta intr-o clipa. Macinat mai mare, cu textura granulata, fara sa fie fainos. Deci daca ati avut astfel de probleme, puteti sa-l incercati si voi. In Cluj, magazine Lidl sunt in Zorilor si in cartierul Buna Ziua. Pretul nu depaseste 3,99 lei pentru o punga de 750g. Din pacate n-am poza, dar ma straduiesc sa fac rost.

2 comentarii:

  1. nu mai folosesc produse de lidl
    m-am dezamagit foarte mult cu untul de albalact cumparat de la lidl

    RăspundețiȘtergere
  2. mie incă îmi plac lactatele lor. depinde pe care dintre cele două tipuri de unt l-ai folosit și la ce. cremino e bun la cremele pentru prăjituri/torturi, pentru că nu se întărește așa tare, iar crema iese mai fină. unutul de 65% și 85% e foarte bun pentru mâncat sau gătit. dar asta ține și de gustul fiecăruia, ce-i drept...:). Cele bune!

    RăspundețiȘtergere