26 ianuarie 2012

Paprika lui Laci


Daca ajungeti vreodata in oserul din Cluj (piata de vechituri pentru cei care nu cunosc termenul), si va intalniti din intamplare cu paprika facuta in bucataria lui Laci, n-o ratati. E excelenta, are intr-adevar gust de ardei, nu de faina, nici de carton sau de ce ati mai intalnit prin comertul autohton. Pana sa dau peste ea, imi era totuna ce boia cumpar. Trebuia sa fie rosie si dulce. Dar acum nu mai pot sa iau orice. Desigur, veti zice ca nu merita sa mergeti pana acolo sambata dimineata doar pentru asta! Da, poate aveti dreptate, dar daca ajungeti totusi pe acolo, cautati-o. O punga de 250 g costa 10 lei si ajunge ceva vreme. Din pacate n-am vazut-o prin magazine, dar poate cine stie, va faceti cumparaturile la vecinii de la vest. Eu va dau si un link, poate va ajuta: www.cavalcad.hu

2 comentarii:

  1. Si eu am fost foarte incantata ca am gasit o boia buna, ungureasca. M-am dezumflat ca un balon cand mi-a aratat sora-mea ca e facuta in China... E la fel de buna ca inainte de a citi pe punga provenienta, dar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa zic...pe asta nu scrie ca e facuta in China. Eu cred ca pana la urma gustul conteaza. Crede-ma, paprika asta e mai buna decat orice am luat pana acum. Dar, desigur, asta nu inseamna ca nu exista alta mai buna, doar ca n-am dat eu peste ea.

    RăspundețiȘtergere