26 noiembrie 2012

Pulpe de pui în pungă la cuptor


 Bukătarul amator s-a mutat în casă nouă.
Găsiți această rețetă aici.
Vă mulțumesc!

3 comentarii:

  1. Cori, am facut reteta dar cu un pui intreg de Floresti. Am folosit toata combinatia de condimente si nu mi-a parut rau. Ce am adaugat eu in plus a fost o lingura de untura strecurata subtil in burta puiului cat si vreo 6 catei de usturoi zdrobiti in coaja, asa, just for fun. Am tinut puiul in punga cam 1 1/2 ore la foc mediu-mic. Rezultatul a fost foarte bun. Puiul a avut gust !!! Excelenta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Căli dragă, știam eu că ești amator de arome adevărate. E bună ideea ta și cu usturoiul, și cu untura, doar că eu încerc sa mai reduc din grăsimi (unde se poate!). Să-ți fie de bine! PS: da' ce bucătar ai devenit! Nu-ți fie de deochi! ;)

    RăspundețiȘtergere